Tvrtka GIMNASTIČKI CENTAR SESVETE j.d.o.o. je posvećena obavljanju poslovanja u skladu sa svim zakonima, uključujući Uredbu EU GDPR – Opću uredbu o zaštiti osobnih podataka (UREDBA (EU) 2016/679 EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA od 27. travnja 2016.).

 

Predani smo zaštiti i poštivanju vaše privatnosti. Preporučujemo da pažljivo proučite ova pravila kako biste razumjeli kako ćemo postupati s vašim osobnim podacima.

 

Osobni podaci koje možemo prikupljati od Vas

 • Vaše osobne podatke možemo prikupljati za različite svrhe kao što je obrada vašeg upita, komunikacija s vama, upisivanje na treninge.
 • Podatke koje dobijemo od vas možemo kombinirati s podacima koje dobivamo iz drugih izvora zbog poboljšanja njihove točnosti i potpunosti te kao pomoć za poboljšanje naše suradnje s vama.
 • Osim toga, možemo prikupljati i osobne podatke koji se odnose na vaše korištenje naše web stranice. Takve podatke možemo prikupljati pomoću kolačića i sličnih tehnologija.

 

 

Tvrtka GIMNASTIČKI CENTAR SESVETE j.d.o.o prikuplja i obrađuje ​​vaše osobne podatke potrebne za učinkovito poslovanje, korištenje naših sluga te kako bismo Vam pružili ugodno korisničko iskustvo.  Neke od tih podataka nam dajete izravno, npr. podatke u korespodenciji putem telefona, e-maila ili na drugi način, popunjavanjem kontakt formi za slanje upita. Osobni podaci koje nam dajete mogu uključivati ​​stavke kao što su vaše ime i prezime, adresa, adresa e-pošte, broj telefona, godište djeteta… Prilikom prikupljanja podataka poštujemo Vaše pravo na „smanjenje količine podataka“ tj., prikupljamo samo osobne podatke koji su nužni u odnosu na svrhu za koju ih prikupljamo.

Vezano za obradu nekih posebnih stavki osobnih podataka koji nam pomažu u poboljšanju naših proizvoda i pružanju naših usluga, oslanjamo se na “legitimne interese” kao zakoniti temelj za takvu obradu. To uključuje i automatsko prikupljanje i korištenje osobnih podataka poput tehničkih informacija (uređaj koji koristite, operacijski sustav, vrsta preglednika, informacije o vašoj sesiji).

 

Kako upotrebljavamo osobne podatke

Vaše osobne možemo upotrebljavati:

 • Za poslovanje i izvršavanje ugovora sklopljenog između Vas i nas;
 • Za ispunjavanje Vaših zahtjeva
 • Za pružanje informacija o proizvodima i uslugama koje od nas zatražite;
 • Kako bismo Vas kontaktirali, primjerice radi slanja informacija o proizvodu/usluzi;
 • Kako bismo Vas obavijestili o promjenama u našoj usluzi;
 • Kako bismo osigurali da Vam sadržaj bude prikazan na najučinkovitiji način;

 

Kada prikupljamo Vaše osobne podatke, slobodni ste izjasniti se ako ne želite da se vaši osobni podaci koriste za aktivnosti marketinga.

Podatke dijelimo s trećim stranama kada smo dužni otkriti ili podijeliti vaše osobne podatke kako bismo bili u skladu sa zakonskom obvezom, kao odgovor na pravni postupak ili za zaštitu prava, imovine ili sigurnosti tvrtke GIMNASTIČKI CENTAR SESVETE j.d.o.o, naših korisnika ili drugih. U tim uvjetima, tvrtka GIMNASTIČKI CENTAR SESVETE j.d.o.o će otkriti tražene podatke. Voditelj obrade će osigurati da je zahtjev legitiman, potražiti savjete drugih legalnih savjetnika kada je to potrebno.

 

Čuvanje osobnih podataka

Osobne podatke ne čuvamo više nego što je potrebno. Koliko je potrebno, ovisit će o okolnostima svakog slučaja, uzimajući u obzir svrhu prikupljanja osobnih podataka.

Zadržat ćemo Vaše osobne podatke prema potrebi kako bismo Vam pružili pristup našim proizvodima i uslugama. Ako želite zatražiti da više ne koristimo vaše osobne podatke, kontaktirajte nas na email josip.tonkovic91@gmail.com.

 

Sigurnost osobnih podataka

Sigurnost Vaših osobnih podataka nam je vrlo važna. Pridržavamo se Pravila za zaštitu osobnih podataka koja su u skladu sa zakonskim propisima za zaštitu osobnih podataka.  Koristimo stroge postupke i napredne sigurnosne značajke kako bismo spriječili neovlašteni pristup i krađu. Nijedna metoda prijenosa putem Interneta ili različitih načina elektroničke pohrane nije 100% sigurna. Stoga ne možemo jamčiti apsolutnu sigurnost.

Naša web stranice mogu sadržavati veze na web stranice trećih osoba. Ako pratite vezu na bilo koju od tih stranica, imajte na umu da te web stranice imaju svoja pravila privatnosti i da ne prihvaćamo nikakvu odgovornost niti odgovornost za ta pravila. Savjetujemo vam da pažljivo pročitate pravila privatnosti na svakoj web lokaciji koju posjećujete.

 

 

Koja su Vaša prava

Vaša prava u vezi s postupanjem s vašim osobnim podacima su:

 • Pravo na pristup osobnim podacima koje čuvamo o Vama
 • Pravo na ispravak netočnih osobnih podataka koji se na odnose na Vas
 • Pravo na brisanje („pravo na zaborav“)
 • Pravo prigovora za korištenje Vaših osobnih podataka u svrhu izravnog marketinga
 • Pravo na ograničenje obrade Vaših osobnih podataka, uključujući automatizirano odlučivanje i profiliranje
 • Pravo na prigovor na obradu osobnih podataka
 • Pravo na prenosivost osobnih podataka

 

Bilo koje od navedenih prava možete ostvariti tako da nas kontaktirate na email josip.tonkovic91@gmail.com. Po primitku emaila, poslat ćemo Vam obrazac zahtjeva kojeg trebate popuniti kako bismo pristupili rješavanju zahtjeva. Na svaki zahtjev će biti odgovoreno u roku 30 dana od dana primitka Vašeg pismenog zahtjeva.

 

Izmjene pravila privatnosti

Sve promjene ovih pravila privatnosti objavit ćemo na našim web stranicama.

 

Detaljnije o kolačićima